Hirdetés

G.I. Joe 2: Megtorlás - Friss képek

|

Új képek érkeztek Dwayne The Rock Johnson nyári akciófilmjéből. Az első rész után kíváncsian várjuk, mit tud összehozni a stáb folytatásként. Ráadásul Bruce Willis... tudjátok!

Hirdetés

Gyerekként  léptem kapcsolatba először a G.I. Joe névvel. Talán ha előkeresném a padláson porosodó emlékeimet, még egy-két akciófigura is lapulna közöttük, így nem csoda, hogy pozitív véleménnyel vagyok a franchise-zal kapcsolatban. Igaz, nem "ütött" akkorát az első rész, mint vártam, de mindenképp elégedett voltam és nem panaszkodom, hogy lehetett volna jobb is. Ezzel a tudattal futok neki a második résznek is. Azért nem szeretném, ha alulteljesítene, de a mai világban nem tudni. Még akkor sem, ha olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint pl: Dwayne "The Rock" Johnson, Bruce "F..szagyerek" Willis vagy épp Channing "Táncoslábú" Tatum. Mondjuk elég feltűnő azért, hogy szinte a teljes színészgárdát lecserélték, vagy Ők nem vállalták a forgatást. De bizakodom, és remélem nem olyan folytatást kapunk, mint a pokolbéli lángoló fejű motorosnál történt. A továbbiakban találtok 6 friss képet, plusz egy az Entertainment Weekly hasábjáról fotózott szösszenetet és meglepetésként a film első trailerének zenei aláfestését.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.