Hirdetés

G.I. Joe: Megtorlás - Friss trailer

|

Ahogy egyre jobban közeledünk a premier felé, annál több finomsággal látnak el minket a G.I. Joe 2 marketingesei. Most egy friss trailer látott napvilágot, ami igazán jóra sikeredett. Meg kell mondjam, egyre jobban várom június 29-ét.

Hirdetés

Annyi mindent írtunk már a filmmel kapcsolatban, hogy nem is tudok nagyon új dolgot közölni veletek. Ismételni meg nem szeretném magamat, viszont a trailer kapcsán azt biztosra mondhatom, hogy egy igazi "tökös" akciófilmet fogunk kapni Dwayne "The Rock" Johnson és Bruce Willis tolmácsolásában. Az első részben Párizs dőlt romokba és az Eiffel-torony, most Londonon és a méltán híres Óriáskereken van a sor. Bruce és Rock mellett azért feltűnik még: Adrianne Palicki, Channing Tatum, Walton Goggins, Ray Park, Byung-hun Lee, Elodie Yung, RZA, Ray Stevenson, és D.J. Cotrona. A film mindenképp várólistás, már csak a szereplők miatt is. De nem is szaporítom tovább a szót, lássuk a friss előzetest. Yo Joe!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.