Hirdetés

G.I. Joe - Megtorlás - Nemzetközi trailer és tv spot

|

Akad még olyan perc, amit nem lőttek le a G.I. Joe - Megtorlás játékidejéből a marketingesek? Újabb trailert és egy tv reklámot sikerült kiadniuk, ami kicsit túlzás, tekintve a premier dátumát.

Hirdetés

A tengerentúlon már március 29-én élvezhetik a G.I. Joe folytatását, amiben garantáltan több Channing Tatum, akció és 3D-s jelenet kapott helyet, tekintve, hogy utóforgattak és konvertáltak ezerrel. A sztori szerint Duke-nak (Channing Tatum) és csapatának meggyűlik a baja az első részben megismert Zartan-nal és kobra csatlósaival, akiknek legfőbb célja az összes Joe megsemmisítése. A filmet Jon M. Chu (Step Up) rendezte, a főbb szerepekben pedig Dwayne Johnson, Bruce Willis, Ray Park, Lee Byung-hun, Channing Tatum, Elodie Yung, Walton Goggins és Ray Stevenson színészeket üdvözölhetjük. A magyar premier április negyedike, természetesen 3D-ben. Ha nem szeretnétek további jeleneteket lelőni a filmből, nem érdemes megnézni a folytatásban található anyagokat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.