Hirdetés

Giancarlo Esposito új sorozata a Breaking Badet idézi

|

Rövid, de annál hangulatosabb trailert villantott a Parish.

Hirdetés

Már több mint 10 éve, hogy véget ért a Breaking Bad (nem, továbbra sem használjuk a magyar címet), és bár eleinte úgy tűnt, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul nagy ugródeszkája lehet a széria, mostanra kijelenthető, hogy Giancarlo Esposito tudott a legtöbbet kamatoztatni Vince Gilligan történetéből.

Esposito azóta többek között bejárta a messzi-messzi galaxist, borsot tört a Fiúk orra alá, gonoszkodott videojátékban és megannyi más projektben láthattuk még. 

Hirdetés

A színész jövőre pedig visszatér a gyökerekhez, ugyanis az AMC-re érkezik a Parish című sorozata, mely hangulatában első blikkre erősen a Breaking Badre hajaz. Bár az alábbi félperces videó sokat nem árul el a történetről, a hivatalos szinopszis szerint Esposito egy Gracian "Gray" Parish nevű családapát alakít, aki előbb a fiát, majd a cégét is elveszíti, amely események visszarántják őt a bűnözői múltjába.

Titeket felcsigázott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.