Hirdetés

Gingerclown - Horror-vígjáték hazai fronton

|

Emlékeztek még Hatvani Balázsra és a lenyűgöző Sorsvonalak (Thelomeris) című sci-fi-jére, ami hamarosan hivatalosan is megjelenik? A tehetséges rendező nem pihen, máris újabb filmen dolgozik!

Hirdetés

A Gingerclown-nak kijött a legelső előzetese is - a magyar készítésű projekt 3D-ben fog pompázni, ráadásul a hazai bejáratott stílusoktól eltérően Hatvani egy merész lépést téve horror-vígjáték keverékeként képzelte el. A Sorsvonalakhoz hasonlóan itt sem lehet panaszunk a szinkron színvonalára, olyan minőségi orgánumokat hallhatunk majd felcsendülni, mint Lance Henriksen, Sean Young, Tim Curry, Michael Winslow és Brad Dourif.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.