Hirdetés

Goats - Trailer

|

Christopher Neil független filmje Mark Jude Poirier azonos című regénye alapján készült, s először a Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be. Pár nagyobb név a szereplők közül: David Duchovny, Vera Farmiga, Ty Burrell.

Hirdetés

A történet középpontjában egy 15 éves fiú (Graham Phillips) áll, aki délnyugati otthonából, a spirituális beállítottságú anyjától (Vera Farmiga) elköltözik, hogy a keleti parton együtt lakjon bogaras apjával (Ty Burrell), aki korábban népszerű tanuló volt. Az új előkészítő iskolában egy lánnyal (Dakota Johnson) is összeismerkedik, és feltűnik gyerekkori tanítója, a "Kecskeember" (David Duchovny) is. A további szerepekben Keri Russell és Justin Kirk látható. Amerikában augusztus 10-től látható a film, kis hazánkban aligha lesz belőle premier. Mindenesetre az előzetest csekkoljátok, hátha valaki elkezdi várni a filmet! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.