Hirdetés

Gólyák új előzetes - még mindig nagyon cukik a szárnyasok

|

A Gólyák kaptak egy nagyon aranyos második előzetest, tele rengeteg új jelenettel, amiből már tudjuk, hogy imádnivalóak lesznek.

Hirdetés

A Warner Bros. meglepett minket a Gólyák (Storks) legújabb előzetesével, ami valami eszméletlenül aranyos, főleg, ahogy próbálnak csendben harcolni a pingvinekkel és farkasok haláliak. Nagyon reméljük, hogy a Warner Animationnek nem A Lego kaland volt az utolsó nagy dobása, és ez a film is felér majd vele. Egyelőre úgy tűnik nem lesz gond, bár az új videóban rengeteg mindent ellőnek, reméljük maradtak még jó jelenetek a filmre is.

Hirdetés

A fő karakterek hangjait olyan ismert színészek adják, mint: Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Keegan-Michael Key, Jordan Peele és Danny Trejo. Ráadásként még itt a poszter hozzá:

Premier szeptember 23-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.