Hirdetés

Gotti - szinkronos traileren a gengszterkedő Travolta

|

John Travolta megmutatja, hogy milyen gengszterbőrben. Immáron magyarul is.

Hirdetés

John Travolta mostanában nem szerepelt túl sok jó filmben és nem mondom azt, hogy a Gotti mindenképpen változtatni fog a dolgokon, de az esély megvan rá. 

Hirdetés

A Leo Rossi és Lem Dobbs (utóbbi Soderbergh A bűn hálójában, illetve az Amerikai vérbosszú című filmjének forgatókönyvét jegyezte) által írt, Kevin Connolly rendezésében készült film egy gengszter, John Gotti életútját meséli el: felemelkedés, árulás, bukás, gyilkosságok és a család fontossága. Tudjátok, a szokásos. A trailer maga nem nagyon rejt véka alá semmit, mondhatni felmondja az egész történetet, de látványosan azon van, hogy Travoltát előtérbe tolja és nem győzi hangsúlyozni azt, hogy most aztán tényleg visszatért a színész és bevet mindent, hogy letegyen valami emlékezeteset az asztalra újra. Ki tudja, talán sikerül neki. (De miért van olyan érzésem, hogy a film nem lesz több egy tucat-gengszterfilmnél?)

A Szombati esti láz és a Ponyvaregény sztárja mellett a Gotti-ban felbukkan még Spencer Lofranco, Pruitt Taylor Vince, valamint Stacey Keach is, de Travolta feleségét, Kelly Prestont és lányukat Ella Bleu Travoltát is megtekinthetjük. Íme a magyar trailer: 

A magyar mozik június 14-től játsszák majd. Be fogtok ülni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.