Hirdetés

Grandiózus előzetest kapott Kevin Costner különleges mozieseménye, a Horizont: Egy amerikai eposz

|

Nyáron már nézhetjük is.

Hirdetés

A western nem feltétlenül az a műfaj, ami manapság uralja a mozik kínálatát. Pedig egy rendkívül gazdag zsánerről van szó, amiben megférnek egymás mellett a társadalomkritikai kommentárok és az izgalmas akciók. 

Kevin Costner ebben a műfajban bizonyított már, a Farkasokkal táncoló is izgalmasan fordította ki a műfajt, a Yellowstone pedig modern környezetbe helyezte a legfontosabb kérdéseket. A Horizont: Egy amerikai történet a műfaj klasszikus dilemmáit hozza vissza, s azt hivatott bemutatni, hogy az amerikai polgárháború idején milyen viszonyok határozták meg az országot. 

Hirdetés

A konkrét történetről egyelőre nem lehet sokat tudni, annyi biztos, hogy az amerikai polgárháború idejére kalandozunk a cselekménnyel, s széleskörű panorámját láthatjuk a háborús konfliktusnak. Az előzetesek alapján abban biztosak lehetünk, hogy látványos, ugyanakkor érzelmes filmre készülhetünk. Costner mellett a film színészgárdájában Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi és Jamie Campbell Bower is megtalálható. 

Közben pedig befutott az első trailer magyar szinkronos változata is:

A film első része június 28-án, a második augusztus 16-án kerül a mozikba. Ti adtok neki esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.