Hirdetés

Gravitáció - Zseniális trailer

|

Alfonso Cuarón nagyszabású sci-fije, a Gravitáció megkapta legújabb, ezúttal teljes trailerét, amelyre elég csekély szó az, hogy zseniális, nem véletlenül magasztalta az egekig James Cameron.

Hirdetés

Sandra Bullock és George Clooney a két főszereplő, ahogy még sosem láthattuk őket és sokan már most arról suttognak, hogy az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb sci-fi élménye lehet a Gravitáció. James Cameron mellett kritikus kollégánk, TomPowell is lélegzetét visszafojtva várja az október 3-ra kitűzött premiert, amely felirattal kerül bemutatásra hazánkba, ráadásul Magyarországon először az IMAX 3D-s verziót is magyar felirattal láthatjuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.