Hirdetés

Gringo előzetes - fekete komédia a javából (frissítve)

|

Mikor egy nyájas üzletember egy drogkartell balhé kellős közepén találja magát Mexikóban, pedig nem vállalkozott ilyen nagy feladatra... már csak Charlize Theron miatt is látni kell.

Hirdetés

Az Amazon Studios és a STX Films nemrég publikálta Gringo című filmjük első előzetesét, ami egy igazán elborult vígjátéknak ígérkezik az első képsorok alapján. A történet szerint főhősünket, Haroldot azzal a feladattal bízzák meg, hogy szállítson le egy újfajta kapszulát egy mexikói labornak, de útközben belekeveredik a drogkartellek, zsoldosok és a Kábítószer-ellenes Hivatal összetűzésébe.

Hirdetés

Az eddig leginkább rövidfilmeket magáénak tudó Nash Edgertont ültették a rendezői székbe, míg a főszerepet David Oyelowo kapta meg. Charlize Theron és Joel Edgerton a film két másik fontosabb figurája, akik megbízták főszereplőnket, és hazulról próbálnak segíteni neki, hogy élve megússza a dolgot. Mellettük felbukkan még Amanda Seyfried, Yul Vazquez, Thandie Newton és Sharlto Copley is. 

Frissítés: már szinkronos változatban is nézhető!

Szinkronos:

Eredeti: 

A Gringót 2018. március 9-én mutatják be az Egyesült Államokban, a magyar premierről még nincsenek információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.