Hirdetés

Guillermo del Toro elkezdte a Pacific Rim forgatását

|

Guillermo del Toro a Warner Bros. teljes körű támogatásával megkezdte minap a Pacific Rim forgatását, amely egy nagyszabású, 2013-as sci-fi produkció lesz.

Hirdetés

Kanadában járunk, ahol is a tehetséges rendező, Guillermo del Toro (A faun labirintusa, Mimic, Pokolfajzat, Penge 2) elkezdte az űrlények vs. robotok témára épülő sci-fi-jét. A forgatásról érkezett egy videó is, amely - érthető módon - szinte semmit sem árul el a formálódó alkotásról, de kezdésnek nem is vártunk mást. A Pacific Rim szereplői között olyan nevek szerepelnek, mint Idris Elba, Willem Dafoe, Ron Perlman, Charlie Hunnam (Huligánok, Hideghegy), Charlie Day (Förtelmes főnökök, Felhőtlen Philadelphia), Robert Kazinsky (Red Tails), Clifton Collins Jr. (Star Trek, Testvérek) és Max Martini (Az egység, Ryan közlegény megmentése).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.