Hirdetés

Gyerekjáték reboot - Chucky újragondolva!

|

Az 1988-ban kiadott klasszikus Gyerekjáték valóban az emberek többségére hozta a frászt, és az MGM stúdió büszkén tudhatta repertoárjában a horrornak szánt terméket, melyet most az anyagi helyzetére való tekintettel elővesz.

Hirdetés

Az MGM továbbra sem lábalt ki a csődközeli állapotból de szépen hozza fel magát, talán hamarosan a Robotzsaru remake is elrajtolhat és hozhatja neki a megmentést biztosító milliós bevételeket, de itt egy másik rojtosra nézett klasszikus esete is - Chucky babáé. Korábban hallhattunk rá ígéretet, hogy az ötödik részt követi majd egy hatodik is, de a stúdió elárulta, hogy ez korán sincs így! A következő Gyerekjáték epizód egyfajta remake lesz, amely komorabb és sötétebb stílusú lesz elődjeinél. A szkript régóta készen áll az előző részek írójának, Don Mancini-ek köszönhetően, ráadásul Chucky eddigi szinkronhangja: Brad Dourif is készen áll a munkálatokra. Az MGM tervei között szerepel, hogy már idén elkezdik a forgatást. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.