Hirdetés

Gyilkos Joe - Magyar előzetes

|

2013 februárjában kerül mozikba hazánkban a Gyilkos Joe című bűnügyi-dráma, amely rendkívüli stábbal és Az ördögűző rendezőjével büszkélkedhet.

Hirdetés

A filmet William Friedkin (Az ördögűző) dirigálta, a forgatókönyvet pedig Tracy Letts szerezte. A sztori: Amikor egy fiatalember élete egy adósság miatt veszélybe kerül, úgy dönt, hogy bérgyilkost bérel gonosz anyja megölésére, hogy így begyűjthesse az életbiztosítási pénzt. A stábban helyet kapott Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple és Thomas Haden Church, Amerikában pedig már idén márciusban bemutatták, ám a hazai premier elmaradt egészen idáig, ugyanis a Dredd 3D-t is behozó Parlux Entertainment felkarolta és 2013 februárjába mozikba küldi a filmet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.