Hirdetés

Gyilkos lajhár szedi áldozatait a Slotherhouse előzetesében

|

Nem kell elkapkodni semmit. A gyilkolást sem.

Hirdetés

Vannak mondatok, amiket nem gondoltam volna, hogy valaha le fogok írni (bár meglepődni azért nem lepődök meg semmin), ez pedig pont olyan: egy gyilkos lajhár elkezd tinilányokat gyilkolni. A Slotherhouse sztorija és az első, rövid előzetese nem nagyon árul zsákbalajhárt, egyszerűen csak be szeretne állni a sorba és kielégíteni az állatos horrorfilmek rajongóit. 

A történet szerint a Singma Lambda Theta nevű diákegyesület megszervezi éves elnökválasztását, amelynek egyik nevezettje, Emily talál a szabadban egy aranyos lajhárt.

Hirdetés

Megesik rajta a szíve, befogadja, közben pedig leleményesen arra is gondol, hogy ha egy lajhárral kampányol, akkor majd nagyobb esélye lesz megnyerni a választást. Igen ám, de a diákok közben, ha nem is őrült tempóban, de elkezdenek hullani, a bájos állatkáról pedig lassan kiderül, hogy nem is annyira ártalmatlan. De nézzétek csak meg a trailert: 

A Slotherhouse tipikusan olyan filmnek tűnik, aminek már az alapgondolata is szórakoztató, viszont nagyon könnyedén beleeshet abba a csapdába, hogy az alapgondolaton túl már nem tud nyújtani semmit és készpénznek veszi, hogy belőle kult-klasszikus lesz.

Egyelőre azonban reméljük a legjobbakat. A rendezést Matthew Goodhue vállalta magára, akinek ez lesz a második nagyjátékfilmje (az első a Woe című volt még 2020-ban, de nem kapott túl jó kritikákat). Független film, úgyhogy alacsony költségvetéssel dolgozik, amit remélünk, a kreativitással szépen tudnak majd kompenzálni. A forgatókönyvet Bradley Fowler (The Voices) írta a saját és Cady Lanigan ötlete alapján, a főbb szerepekben pedig Lisa Ambalavanar (Titánok, Doktorok), Stefan Kapicic (Better Call Saul, Deadpool), Sydney Craven (EastEnders), Tiana Upcheva (The Ark, The Outpost) és Kelly Lynn Reiter (Maneater, Túl a holtponton).

Van egyébként poszter is, arra is érdemes vetni egy pillantást:

A Gravitas, valamint az Iconic Events égisze alatt láthatjuk majd augusztus 30-tól, még idén. Magyar premierről nincsen hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.