Hirdetés

Ha csak egy kutyás videót nézel ma, akkor a Kivert kutyák kedvcsinálója legyen az

|

A stáb tagjai nagyban promózzák a felnőtteknek szóló kutyás filmet.

Hirdetés

Úton hazafelé, Lassie hazatér, Egy kutya négy útja, Kutyák és macskák - mind-mind olyan kutyás (és macskás) filmek, amik gyerekeket, családosokat céloztak meg a maguk idejében. Ám ahogy mára az animációs tartalmak egy részét sem kifejezetten csak fiataloknak készítik, úgy csak idő kérdése volt, hogy mikor készül el a felnőtteket megcélzó kutyás film, amit augusztusban meg is kapunk a Kivert kutyák képében.

Ami már a trailere alapján is viccesnek ígérkezik, ám az utolsó kedvcsinálóban a részvevő színészek sem maradnak csendben, ha a film hype-olásáról van szó. Lessétek meg alább Will Ferrell és Jamie Foxx hülyéskedéseit.

Hirdetés

A Kivert kutyák egy korhatáros vígjáték lesz, amit Josh Greenbaum (Amerika Huangjai, Új csaj) rendezett. A fenti két színészen kívül még Will Forte (MacGruber), Isla Fisher (Szemfényvesztők), Randall Park (Amerika Huangjai), Josh Gad (A szépség és a szörnyeteg), Harvey Guillén (Hétköznapi vámpírok - A sorozat), Rob Riggle (Modern család), illetve Sofia Vergara (Modern család) is közreműködnek a filmben, vagy teljes valójukban, vagy csak a hangjuk kölcsönzése révén. Érdekesség, hogy az új DC-hős, a Kék Bogár premierjével egyidőben fog debütálni.

Ti mit jósoltok, az újabb képregényhős adaptációra, vagy a korhatáros kutyás filmre lesznek többen kíváncsiak az első hétvégén?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.