Hirdetés

Ha túl sok stressz ért mostanában, akkor az állatbébik segítenek kikapcsolódni

|

Néha szükségünk van egy kis szünetre, kiszakadásra a világ rohanásából, egy kis pihenésre, feltöltődésre. Erre a legjobb megoldás pedig egy új dokumentumfilm-sorozat, a Wild Babies.

Hirdetés

A sorozat producere az a csapat, amely David Attenborough legújabb projektje, Az élet színei mögött áll. A közelgő Netflix-show kifejezetten a vadon élő állatok életének korai napjaira összpontosít, a Wild Babies előzetesében található felvételek pedig imádni valóak és informatívak, ráadásul a narrátor nem más, mint Helena Bonham Carter (Sweeney Todd, A nyomorultak, Harcosok klubja). 

Hirdetés

Van itt minden, ami elképesztő cuki: kölyök medve, újszülött madár, csöpp róka és apró majmok. A dokumentumfilmesek közelről filmezték az állatokat a természetes élőhelyükön, ami talán még nagyobb bravúr, mint más természetfilmeknél, tekintettel arra, hogy az állatszülők mennyire védik a kicsinyeiket. A Wild Babies nagyon aranyosnak és élettel telinek tűnik, de meglepő érzelmeket is kiválthat, amire érdemes lehet felkészülni, mert az előzetesben látható egy reszkető pingvinapróság is a rengeteg kedves felvétel között.

Olvasd el a Wild Babies hivatalos szinopszisát is: "Minden élőlény kisbabaként kezdi az életét. A születés pillanatától kezdődik az élet kalandja. Vannak, akik élvezik a boldog babakort, tele játékkal és gondtalan szórakozással a testvérekkel, amely a felnőttkorra készíti fel őket. Mások brutálisan ébrednek, amikor már az első naptól a túlélés lesz a céljuk, és meg kell tanulniuk boldogulni egyedül… vagy sem. A sorozat felfedi a kölyökállatok titkos életét, miközben bemerészkedünk a világukba, hogy bepillantást nyerjünk olyan eseményekbe és interakciókba, amelyeket ritkán láthatunk."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.