Hirdetés

Halálfutam 3 - Trailer #2

|

A Halálfutam első része még bekerült a mozikba, a második rész azonban csak DVD-n jött ki. Ez a harmadik résszel sem lesz másképp - bár nem a moziteremben élvezhetjük, nagyon jónak ígérkezik.

Hirdetés

Az elsőnél egy kicsit mérsékeltebb, mégis figyelemre méltó siker után zöld utat adtak a második rész rendezőjének, Roel Reine-nek, aki a nem túl nagy büdzséből is tűrhető folytatást hozott ki. A Halálfutam 3 (Death Race: Inferno) főszereplői ugyan azok lesznek, azaz visszatér Frankeinstein és csapata, továbbá a bájos navigátor és a triádok vezére is. A történet pedig új helyszínen játszódik. A maszkos sofőr már csak egy győzelemre van, hogy szabad lehessen, azonban minden eddiginél komolyabb ellenfelei is adódnak, sőt, mintha a háttérben is munkálkodnának, hogy ne ő nyerjen. Vajon hősünk kivívja-e a szabadságot a Dél-Afrikai Kalahári sivatagban? Egy biztos: az új helyszínnek és a megismert színészgárdának köszönhetően valószínűleg a trilógia (?) legjobb darabja lesz. Mielőtt elfelejtenétek: a tovább után jön a második trailer.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.