Hirdetés

Egészen vicces a Halálos fegyver sorozat trailere

|

A FOX sorra mutatja be, hogy mivel készül a 2016-17-es tévés szezonra és a felhozatalban szerepel a Halálos fegyver sorozat is, amelyet most láthatunk először mozgásban.

Hirdetés

A Halálos fegyver-széria vitán felül ott van a filmtörténelem legjobbjai között, mindenkinek legalább egyszer látnia kell élete során, hogy Mel Gibson és Danny Glover hogyan készítik ki egymást és a bűnözőket több részen keresztül. Hosszú ideig pletykálták, hogy kapunk egy remake-et belőle fiatalabb, de hasonló habitusú színészekkel, amely koncepciót végül a tévék képernyőjére formálták át, így mutathatta be most a FOX a Lethal Weapon sorozat legelső kedvcsinálóját. 

Hirdetés

Danny Glover örökbecsű karakterét, Roger "öreg vagyok én már ehhez" Murtaugh nyomozót Damon Wayans Sr. alakítja, a forrófejű Martin Riggset a még viszonylag ismeretlen Clayne Crawford (Séta a múltba, Számkivetettek) kelti életre, de feltűnik a képernyőn a Halálos iramban franchise-ból ismert Jordana Brewster is, aki Dr. Maureen "Mo" Cahill lesz, az LAPD túsztárgyalója és egyben a csapat terapeutája - különösen Riggsé. A Halálos fegyver sorozat nagyjából követni fogja az eredeti filmek nyomvonalát és bár érthető módon képtelen lesz megütni azok szintjét és a felé támasztott elvárásokat, azért az első, fent megnézhető trailer tartogat néhány vicces pillanatot, amely alapján a rajongóknak érdemes lehet adni egy esélyt a szériának. 

A pilotot Matthew Miller (Chuck, Mindörökké) forgatókönyve alapján McG (Charlie angyalai, Terminátor - Megváltás) rendezte, de egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor debütál majd a FOX-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.