Hirdetés

Halálos Iramban 6 - A visszatérő szereplők

|

A Halálos Iramban hatodik részével kapcsolatban az írók igyekeztek bevinni egy nagy fordulatot, amit már szinte a legelső előzetesben le is lőttek: Michelle Rodriguez visszatérését.

Hirdetés

Ha emlékeztek rá, a negyedik részben Dominic (Vin Diesel) azt hitte, hogy Letty halott és megbosszult azokat, akik a haláláért felelősek, erre a hatodikban visszahozzák a kisasszonyt szőröstől-bőröstől. Michelle Rodriguez mellett azért akadnak még szép számmal visszatérő szereplők, hiszen az akció mellett csak ezt komálja igazán a közönség. Tyrese Gibson a második részből, Sung Kang a harmadikból, a többiek pedig az előzőből köszönnek vissza, mosolyukat nyilván a zsebükben lapuló pénzköteg alapozta meg. A Justin Lin rendezte Halálos Iramban 6 május 24-én jelenik meg hazánkban, a főbb szerepekben Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Luke Evans, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris Bridges, Elsa Pataky és Gina Carano A folytatásban egy videót láthattok, amelyben ismerős jeleneteket mutatnak a készítők és eközben a szereplők mondanak ezt-azt a sztoriról. Angolosok előnyben!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.