Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Forgatási videó

|

A Halálos Iramban 6 forgatása még javában zajlik Londonban, Justin Lin rendező mindent megtesz annak érdekében, hogy rengeteg zöldhasút gyűjtsön be a film.

Hirdetés

Meglepő módon most nem Dwayne The Rock Johnson, hanem egy másik szereplő szivárogtatott ki anyagot az interneten, méghozzá Twitteren keresztül, ő pedig nem más volt, mint Tyrese Gibson. Az ötödik Halálos Iramban részben nagyon bejött a nézőknek, hogy újra együtt látták az előző epizódok fontosabb szereplőit, ez a tendencia a következő fejezetben sem fog változni és Tyrese Gibson a második majd az ötödik után újra a fedélzeten van. Tyrese egy képet és egy videót tett közzé, melyeket teljes egészében megtekinthetitek a folytatásban. A Halálos Iramban 6 (Fast and Furious 6) 2013. május 24-én várható Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne The Rock Johnson, Jordana Brewster, Luke Evans és

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.