Hirdetés

Színfalak mögötti videón a Halálos iramban 8

|

Érkezett egy két és fél perces, a CSALÁD fontosságát hangsúlyozandó kis videó Domék újabb aszfaltrepesztő kalandjához és az első trailer premierjének a napját is tudjuk.

Hirdetés

A Universal kiadott egy kis Színfalak mögé betekintős, de javarészt csak beszélő fejekkel tarkított és a korábbi epizódokból összevágott kis filmecskét, hogy teaselje a Halálos iramban széria rajongóit. Rettentő patetikus, ahogy a CSALÁD ennyire nagy méreteket öltött, ugyanakkor igazán képtelenség ezekre az arcokra haragudni. Emellett már azt is tudjuk, hogy mikor jön az első előzetes...

Hirdetés

December 11. Minden autó bolond, vagy a sorozat elkötelezett rajongója vésse az eszébe ezt a dátumot, mivel ekkor tudjuk meg, hogy F. Gary Gray (A törvénytisztelő polgár) mit rittyent össze az - immár Paul Walker nélküli - csapathoz, akik ezúttal Charlize Theronnal néznek szembe, mint a széria eddigi legemberibb gonoszával (kackac). A kocsik elsősorban New Yorkban törnek-zúznak majd (ebből láthatunk is pár képsort), amit a mozikban jövő áprilistól tekinthetünk meg. És a továbbiakban sem maradunk majd nitró (na meg persze CSALÁD) nélkül, hiszen 2019-re és 2021-re be van már tervezve - szintén áprilisra a 9. és 10. menet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.