Hirdetés

Itt a Halálos Iramban 8 első beharangozója!

|

Két nap múlva érkezik az első hivatalos előzetes, addig itt az első kedvcsináló a Halálos Iramban 8. részéhez.

Hirdetés

A hétvégén (december 11-én) debütál a Fast & Furious 8 első előzetese, de előtte természetesen kaptunk egy teasert, nehogy elfeledkezzünk róla, természetesen jó sok akcióval dúsítva, meg a szokásos hangulattal, és a végén felfedik a hivatalos címet: The Fate of the Furious. Gondolom az ötletet a két szó hasonló kiejtése adhatta (Fate - Eight), és ha összeolvasod az F8-at angolul, akkor ez ilyen érdekes szójáték lesz.

Hirdetés

A főszerepben a megszokott csapat, de immáron Paul Walker nélkül: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood, Helen Mirren és Charlize Theron, aki a főellenség szerepében fog megjelenni. Premier 2017. április 14-én, a rendezői székbe pedig F. Gary Gray fog ülni.

A történet szerint Mia és Brian visszavonultak és békés életet élnek, a csapat többi tagja élvezi a szabadságát, Letty és Dom pedig épp a nászútjukat töltik, amikor utóbbi összefut egy ravasz nővel, aki ismét becsábítja a bűnözés világába és megkezdődik a hajsza, hogy megállítsanak egy anarchistát, aki káoszba akarja taszítani a világot. Domnak és csapatának olyan próbákat kell kiállniuk, amik a képességeik határait feszegetik és útjuk New Yorkon át Kubába is elvezet.

Az újabb részek eddig elég jól muzsikáltak a pénztáraknál, a kérdés csak az, hogy menni fog-e ez Paul Walker nélkül is, vagy ennél a szériánál mindegy?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.