Hirdetés

Hamarosan a mozikban - Májusi videóösszeállítás

|

2012 szinte minden hava csak úgy hemzseg a neves megjelenésektől, de a májustól őszig tartó időszak különösen pénztárcagyilkos lesz: a legfrissebb videóösszeállítás a legelső ilyen hónap felhozatalát mutatja be.

Hirdetés

Csomi nevű olvasónk jó szokásához híven ismét összeállította az aktuális felhozatalról szóló videómozaikját, és remek alapanyagból dolgozhatott, hiszen májusban olyan alkotások látnak napvilágot, mint a 21 Jump Street, a Sötét zsaruk 3, az Éjsötét árnyék, A holló, A diktátor vagy épp a Hófehér és a vadász. A videó a továbbiakban tekinthető meg, az összeállítás alatt a Justice - Civilization című számot hallhatjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.