Hirdetés

Hands of Stone trailer – Bokszmeccsbe oltott pornó?

|

A Hands of Stone korhatáros előzetesében kevés a harc és a káromkodás, viszont annál több a meztelen női test.

Hirdetés

Meglehetősen fura módját választották a Hands of Stone marketingesei a film korhatáros trailerének összevágásánál. Míg a legtöbb erőszakot, mint központi témát meglovagoló film ilyenkor a vérfröcsögést és a káromkodást helyezi előtérbe, addig a Hands of Stone-ban fedetlen női keblekkel próbálják meggyőzni a nézőket, hogy itt bizony véres harc lesz.

Hirdetés

A Robert Duran (Edgar Ramirez) és Sugar Ray Leonard (Usher Raymond) rivalizálását és bokszmérkőzését bemutató filmben még felbukkan Robert De Niro (és kezd olyan érzésünk lenni, hogy manapság már mely filmben nem vállal szerepet?), sőt, még az örökbe fogadott lánya, Drena De Niro is tiszteletét teszi, valamint John Turturrót és Reg E. Cathey-t is viszont láthatjuk. A színészek alapján tehát mindenképp érdemes lesz az emlékezetünkben tartani a Hands of Stone-t, még ha a korhatáros előzetes inkább egy pornó filmre hajaz, semmint a boksztörténelem egyik legemlékezetesebb meccsének beharangzójára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.