Hirdetés

Hang nélkül - minőségi parázást ígér az utolsó trailer

|

Akár egy Cloverfield film is lehetne a John Krasinski és felesége, Emily Blunt főszereplésével érkező Hang nélkül, amelyben szörnyek ugranak minden neszre.

Hirdetés

Hamarosan a hazai mozikba is megérkezik a Paramount Pictures új filmje, a Hang nélkül (A Quiet Place), amely minden eddigi horrornál és thrillernél jobban koncentrál arra, hogy a csenddel teremtse meg a feszültséget. Ehhez remek alapot szolgáltat a történet, amelyben egy négytagú család teljesen hang nélkül éli életét egy erdőbéli házikóban, ugyanis ha zajonganának, az odavonzaná a környék ismeretlen lényeit, így a túlélésük érdekében egy pisszenés nélkül telnek a hétköznapjaik. Csakhogy ez két gyerekkel nagyon nehéz. 

Hirdetés

A Hang nélkül rendezője a főszereplő apát eljátszó John Krasinski volt, míg az anyát megformáló Emily Blunt a való életben is a felesége, így meglehetősen összeszokott párost alakítanak. A film eddig hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, a Rotten Tomatoes-on például 42 kritika alapján 8.1-es az átlaga. Nézzétek meg a legutolsó trailert, ami megadja a hangulatot a sztorihoz: 

A Hang nélkül május 3-án mutatkozik be a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.