Hirdetés

Hangulatos trailert kapott Steven Spielberg West Side Story-ja

|

Elvileg idén mi is láthatjuk majd, ha nem szól közbe a járványhelyzet.

Hirdetés

Leonard Bernstein-t a West Side Story megírásakor Shakespeare Rómeó és Júliája inspirálta, a történet azonban New Yorkban, az 1950-es években játszódik. A középpontban két rivális, különböző etnikai hátterű banda áll, a Jets és a Sharks, az ő harcukat követhetjük figyelemmel, miközben Tony az egyik oldalról és Maria a másikról szerelembe esnek egymással. A darab ősbemutatójára 1957-ben került sor a Broadway-n, az első filmadaptációra pedig 1961-ig kellett várni, amely 10 Oscar-díjat zsebelt be. A West Side Story azóta folyamatosan inspirálja a színházi- és filmes rendezőket, ezúttal Hollywood egyik veteránja, Steven Spielberg dolgozta fel az alapanyagot Tony Kushner (München, Lincoln) forgatókönyve alapján. 

Hirdetés

Spielberg változatában Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba, Nyomd, Bébi, nyomd!) játssza Tony-t, Rachel Zegler (Shazam! Fury of the Gods) pedig Mariát, a szereplőgárdában pedig helyet kapott rajtuk kívül még többek között Brian d'Arcy James (Spotlight, Az első ember), Corey Stoll (Hangya, Kártyavár) és az a Rita Moreno, aki már a '61-es filmben is felbukkant, de nem ugyanazt a karaktert formálja meg. Íme az első előzetes, amely nem sokat mutat, azt viszont stílusosan: 

Ha semmi nem jön közbe, akkor a West Side Story december 9-én debütál a hazai mozikban. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.