Hirdetés

Harcban élve - Magyar feliratos előzetes

|

A Sylvester Stallone forgatókönyve alapján készült Harcban élve (Homefront) című akció-thriller november 28-án kerül a hazai mozikba Jason Statham és James Franco főszereplésével.

Hirdetés

A Gary Fleder (A gyűjtő, A megállíthatatlan) rendezte film története: Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja, és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék, és tönkre tegyék. Premier november 28-án, a folytatásban a magyar feliratos előzetest és a posztert is megtekinthetitek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.