Hirdetés

Harcos születik az Alita új trailerében

|

A harc angyala emlékeztet minket arra, hogy hamarosan mozikba kerül a filmje.

Hirdetés

Na, jó. Olyan nagyon hamarosan azért mégsem, mert csak jövő februárban kerül mozikba Robert Rodriguez filmje, de azért jó, hogy végre hallunk felőle. Szám szerint már a 3. trailert kapjuk és valahogy olyan érzése van az embernek, hogy túl régóta húzzák már előttünk a mézes madzagot, de mégsem történik semmi. Minderre van egy nagyon egyszerű magyarázat, miszerint a filmre már rég beülhettünk volna a mozikba, de a stúdió többször is csúsztatta a premiert.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint már júliusban bemutatásra került volna az Alita, azonban onnan decemberre tolták át a premiert. Sajnos ennek a dátumnak a talpa alatt sem köthetett meg a beton, jött az újabb csúsztatás 2019. Valentin napjára. Reméljük ezt az időpontot már sikerül kőbe vésni, hiszen nem sok jót tesznek az ember lelkesedésének az efféle kavarások. Szerencsére most itt van egy új trailer, ami talán képes lesz táplálni a tüzet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.