Hirdetés

Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész - Beszámoló a végjátékról

|

Az InterCom jóvoltából kaptunk egy remekbe szabott és magyar felirattal ellátott Harry Potter videót, melyben a szereplők számolnak be eddigi élményeikről, tapasztalataikról, a franchise végéről.

Hirdetés

Július 15-én valószínűleg kígyózó sorokat fogunk látni a mozik bejáratánál, hiszen őszintén megvallva a hét kötetből álló regénysorozat filmadaptációjának utolsó része majd 15 éves időszakot zár le, lényegében legtöbbünk gyermekkorát is. Nem csoda hát, hogy a szemünk láttára nőttek fel a szereplők és számukra is fontos az eltelt időszak így szavakba öntik érzéseiket, szerencsére magyar felirat kíséretében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.