Hirdetés

Hatalmas akcióorgiát ígér a Midway új előzetese

|

Ennyi alapján Roland Emmerich legújabb filmje nagyon hasonlít Roland Emmerich előző filmjeire.

Hirdetés

Amerika nem felejt. Amerika erős. És Amerikában vannak a legjobb pilóták - már ha hihetünk a Midway legfrissebb előzetesének. Az idei Veteránok napjára ütemezett filmet az a Roland Emmerich rendezte, aki már karrierje legelején eldöntötte, hogy ő bizony másban nem fog hinni, csak a nagyban, a hatalmasban. Így filmográfiája csurig van rendkívül gyönyörű akció-kalandokkal, melyek faék egyszerű cselekménnyel, borzasztó klisés, papírmasé karakterekkel és nem utolsó sorban őszintén, nyíltan vallott propagandával vannak tele. Gondolok itt olyanokra, mint A függetlenség napja, a Holnapután, a Tökéletes katona, Az elnök végveszélyben, a Godzilla vagy éppen a 2012.

Hirdetés

Viszont ha éppen olyan popcornmozikra csorog a nyálunk, melyeken egyáltalán nem muszáj gondolkodni, melyek végén úgyis a jó fog győzedelmeskedni (vagyis Amerika), melyeknél már a jegy mellé megkapjuk a literes kiszerelésű kukoricát sajtos-jalapeñós nachosszal, akkor Emmerich filmjeiben nem fogunk csalódni. Ugyanezt az élményt ígéri legújabb alkotása is, a Midway, ami a második világháború egyik legvéresebb, legtöbbet idézett ütközetét hivatott bemutatni, vagyis a Pearl Harbor utáni amerikai ellentámadást. A sztori ennyiben ki is merül.

 

A Midwayben olyan színészek fognak akciózni, mint Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Dennis Quaid, Nick Jones, valamint Aaron Eckhart. A film idén novemberben fog a mozikban debütálni, egészen pontosan 7-én. Ti fogtok rá jegyet váltani, vagy inkább kihagyjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.