Hirdetés

Hatásos, új előzetest kapott a Szólít a szörny!

|

Nincs kizárva, hogy zokogás lesz a vége, de bánja fene.

Hirdetés

J.A. Bayona (A lehetetlen; Árvaház) rendezőjének legújabb filmje egy azonos címen futó fantasy-regény alapján készült, melynek középpontjában egy lelki, családi és szociális problémákkal küzdő fiú áll, aki a gondok elől egy saját maga által kreált fantáziavilágba menekül.

Hirdetés

A fiú által kiötölt, címbeli szörny hangját a remek Liam Neeson kölcsönzi (gyanús, hogy hosszú idő óta ez lesz a legjobb szerepe a sok egykaptafa akciófilm után), de hús-vér emberek szerepében is olyan színésznőket, színészeket láthatunk, mint Sigourney Weaver, Toby Kebbell vagy Felicity Jones. Nem túlzás kijelenteni, hogy a trailer alapján a filmtől lélegzetelállító látványvilágot és lélektanilag megalapozott drámát kapunk majd, melyet nézve majd várhatóan többször is gombóc kerül a torkunkba. Ti mit gondoltok? Megéri majd a mozijegy árát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.