Hirdetés

Hátborzongatóan ütős előzetest kapott a Castle Rock

|

Újabb minőségi Stephen King feldolgozás érzetét kelti a Hulu új sorozata, Castle Rock, legalábbis a kedvcsináló alapján. És nem is kell sokat aludni a premierig.

Hirdetés

A széria névadója egy fikciós városka Maine államban, ahol a történet játszódik majd. A sorozat Stephen King több írását dolgozza fel és gyúrja őket egy cselekménnyé. A történetről annyi tudunk, hogy főhősünk, Henry Deaver egy telefonhívás okán tér vissza szülővárosába, ahol furcsább és kifejezetten ijesztő események váltják majd egymást.

Hirdetés

A producer nem más, mint J.J. Abrams, az írói székben a Manhattan alkotói, Sam Shaw és Dustin Thomason ülnek King mellett. A színészek között ott lesz Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Terry O'Quinn, és az a Bill Skarsgård, aki mostanában nagyon Stephen Kinges hangulatban van, ugyanis pont Pennywise bőrében láthattuk legutóbb.

A Castle Rock július 25-én debütál a Hulu felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.