Hirdetés

Dátumot kapott az HBO sorozata, amiben Mark Ruffalo ikertesókat alakít

|

Feliratos előzetes is érkezett a szériához.

Hirdetés

Hamarosan újabb sorozattal jelentkezik a Kék Valentin és a Túl a fenyvesen filmeket író-rendező Derek Cianfrance, aki az HBO égisze alatt készítette el az Ez minden, amit tudok (I Know This Much Is True) című alkotást Wally Lamb nagy sikerű novellája alapján. 

Hirdetés

Ebben a hétrészesre tervezett limitált szériában az executive producerként is közreműködő Mark Ruffalo kelti életre a Dominick és Thomas Birdsey nevű egypetéjű ikerpárt, akiknek az életét párhuzamosan követhetjük majd nyomon az árulásokat, áldozatokat és megbocsátást is felvonultató, évtizedeket átívelő családi drámában.

Az Ez minden, amit tudok április 28-án debütál az HBO GO-n magyar felirattal és szinkronnal egyaránt, a főbb szerepekben pedig feltűnik még az Oscar-díjas Melissa Leo, Rosie O'Donnell, Archie Panjabi, Imogen Poots, John Procaccino, Rob Huebel, Philip Ettinger, Aisling Franciosi, Bruce Greenwood, valamint Juliette Lewis és Kathryn Hahn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.