Hirdetés

Heaven is for Real – Trailer #1 

|

Randall Wallace direktor nevéhez olyan filmek fűződnek, mint A vasálarcos, a Katonák voltunk, vagy A paripa. Legújabb drámájához, a Heaven is for Realhoz megérkezett az első trailer.

Hirdetés

A New York Times bestsellerén alapuló film középpontjában egy kisfiú áll, aki súlyos balesetet szenved, és azt állítja, hogy miközben doktorok az életért küzdöttek ő járt a mennyországban és találkozott Istennel. Eleinte senki sem akar hinni neki, azonban a fiú olyan dolgokat is tud, amiket senki sem mondott el neki. A fiú szüleit Greg Kinnear és Kelly Reilly alakítja, a kisfiút pedig Connor Corum alakítja, akinek ez az első filmje. Az amerikai premier 2014. árpilis 18, hazai bemutató még nincs.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.