Hirdetés

A humorra helyezi a hangsúlyt a Hellboy reboot első előzetese

|

Bár Guillermo del Toro hiánya már most érződik, azt nem mondhatjuk, hogy a készítők ne igyekeznének friss vért pumpálni az időközben kissé megkopott démon történetébe.

Hirdetés

Hosszú évek kálváriája után mindannyiunk kedvenc Pirosa jövőre végre visszatér a mozivászonra, hogy ismét szétrúgja az emberiséget fenyegető szörnyek hátsóját, miközben azért arra is jut majd ideje, hogy elszívjon néhány szálat a kedvenc szivarjából. A szimplán csak Hellboy címet viselő reboot az első kedvcsináló alapján valóban szakítani kíván a Guillermo del Toro által megálmodott képi világgal, és helyette inkább egyfajta realista megközelítéssel próbálja - ismét - a mozivászonra adaptálni Mike Mignola legendás képregényét, - amely már magyar nyelven is beszerezhető - ami a nagy előddel ellentétben már R-es korhatárbesorolással készült, tehát a leszakadó végtagok, az ízes káromkodások már biztosan az étlapon lesznek.

Hirdetés

Hogy ez végül elég lesz-e a sikerhez az kérdéses, viszont a rendezői székben helyet foglaló Neil Marshall (Trónok harca), illetve a Stranger Sthingsből igazolt Pokolfajzatot életre keltő David Harbour, valamint a hozzájuk csatlakozó Ian McShane és Milla Jovovich együttes erővel talán képesek lesznek megmenteni a lelki gondokkal küzdő démon mozis becsületét.

A Hellboy reboot 2019. április 12-én mutatkozik be az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.