Hirdetés

Herkules: Legenda születik – Trailer

|

Újabb előzetes érkezett a Kellan Lutz féle Herculeshez. Az előzetes alapján egyáltalán nem mondanánk, hogy a film egy félistenről és annak hőstetteiről fog szólni. Sokkal inkább egy gladiátor felemelkedésére asszociálhatnánk.

Hirdetés

Mostanság divat lett a hősöket az emberi, földhözragadtabb oldalukról megközelíteni, lásd: Batman trilógia, Vasember 3.-ik része. Erre a hullámra kapaszkodik fel most a félisten, Hercules is. A trailerben egyetlen olyan jelenet van (amikor Lutz elkap egy villámot, és ostornak használja azt), ami görög mitológia hősére emlékeztethet minket. Hogy ez a földhözragadtság mennyire szerencsés egy félisten történetében az január 10-én kiderül. Addig is nézzétek meg a legújabb előzetest.  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.