Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. augusztus 9-10.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés



Olimpia, jó idő, heti mozipremierek. Egyeseknek nem igazán kapcsolódik össze egymással ez a három fogalom, másoknak egyértelmű a kötelék. Kedves olvasó, ha nem ülsz egész nap a televízió előtt, hogy a közvetítés minden pillanatát kiélvezd, és van kedved mozizni, akkor csütörtöktől három új filmet leshetsz meg, emellett Magyarország három kiemelt Cinema City gócpontjában a közvetítést is nyomon követheted 3D-ben. Amerikában nyit A Bourne-hagyaték és a The Campaign, de azért mi sem panaszkodhatunk. Lássuk, mik a heti premierek!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.