Hirdetés

Hibrid filmmel támad a Netflix, itt a Woody Woodpecker Goes to Camp trailere

|

Az előzetes alapján ebből bármi lehet.

Hirdetés

Vannak olyan filmek, amik a koncepció alapján egészen furcsánnak tűnnek, ám végül mégis valami olyasmi sül ki belőlük, amit érdemes megnézni. Meg persze olyanok is vannak, amikor kiderül, hogy a látszat nem feltétlenül és nem mindig csal. 

Szóval nem tudhatjuk, mit várhatunk a Netflix égisze alatt készült Woody Woodpecker Goes to Camp című filmtől, aminek megérkezett az első trailere.

Hirdetés

Ez a figura (aki nálunk Fakopáncs Frici néven fut) egyébként nagy múltra tekint vissza, legelőször 1940-ben tűnt fel a vásznon, azóta pedig időről időre megjelenik, legutóbb például 2017-ben láthattuk. Tulajdonképpen ennek laza folytatása lesz a Netflix mozija, aminek alaptörténete szerint a népszerű figura egy táborba kerül, ahol azt érzi, végre otthonra lelnek. Ám megint jönnek azok a rosszakarók, akik be akarják zárni a helyet. 

A népszerű madár hangját Eric Bauza adja, de feltűnik még a filmben Mary-Louise Parker, Josh Lawson, Chloe De Los Santos, Esther Son, Evan Stanhope és Kevin Michael Richardson is. 

A film április 12-én kerül fel a Neflixre. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.