Hirdetés

Hideglelős angol thriller érkezik, itt a Jackdaw trailere

|

Megint egy különleges csomag okozza a bonyodalmat.

Hirdetés

Egy szereplő, aki maga mögött hagyta korábbi veszélyes múltját, ám ahhoz, hogy családját megvédje, el kell vállalnia még egy utolsó megbízást? Bizony, nagyon sok thrillerben láttuk már ezt az alapfelállást, de régi mondás, hogy a járt utat nem érdemes elhagyni, így nem meglepő, hogy időről időre készülnek újabb hasonló alkotások. 

Most az Egyesült Királyságból érkezik egy próbálkozás a Jackdaw képében. Az Oliver Jackson-Cohen által alakított főszereplő korábban motocross versenyző volt, különleges képességeit pedig más területeken is tudta hasznosítani. Ő gondoskodik problémás öccséről, épp ezért elvállal egy olyan munkát, aminek keretében egy veszélyes csomagot kell átvennie a kikötőben, a zsákmány szállítása során alá kell merülnie a brit szervezett bűnözés világában. 

Hirdetés

A film trailere izgalmas kalandot ígér, amelyben egymást váltják majd a manapság népszerű stilizált akciójelenetek. Ahogy említettük, a főszerepet a korábban többek között A láthatatlan emberben is feltűnő Oliver Jackson-Cohen játssza majd, partnere a Victoria sorozat főszereplője, Jenna Coleman lesz, de régi jó ismerősként köszönhetjük majd a Trónok harcából ismert Rory McCann-t is. A rendező Jamie Childs korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Sandman, Az Úr sötét anyagai vagy a Doctor Who. 

A film jövő januárban kerül a brit mozikba, magyar bemutatóról egyelőre nem tudni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.