Hirdetés

Hideglelős filmben szerepel együtt két Oscar-díjas sztár, itt az Anyai ösztön trailere

|

Te mit tennél meg a gyerekedért?

Hirdetés

A legtöbb szülő azt szokta mondani, hogy legyen akármennyire törvénytisztelő állampolgár, van olyan helyzet, amikor nem érdekelné őket semmilyen etikai és jogi szabály: ha a gyerekük veszélybe kerülne. Akkor ugyanis olyan erős védelmi ösztönök indulnak meg a szülőben, amik bármilyen falon áttörhetnek. 

Ebből az alapállásból indul az Anyai ösztön című film, amit hamarosan a magyar mozikban is megtekinthetnek a nézők.

Hirdetés

A történet szerint Celine (Anne Hathaway) és Alice (Jessica Chastain) legjobb barátnők, gyerekeik is gyakran játszanak együtt. Azonban történik egy tragédia, ami mindkét nőt felkavarja. Kiben bízhatnak? Lehet, hogy a biztos pont sem biztos már? A film egyszerre kínálhat izgalmas pszichológiai tanulmányt és közben kritikával illetheti az egyenházak által megjelenített amerikai életvitelt is. 

A film elődjei teljesen egyértelműek: Brian De Palma és Alfred Hitchcock filmjei egyaránt eszünkbe juthatnak, az pedig nem nagyon lehet kérdés, hogy Hathaway és Chastain nagyon jól állnak egymásnak. 

Ezek alapján egy esélyt mindenképpen adhatunk a mozinak, ami május 30-án érkezik a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.