Hirdetés

High School - Trailer (Update)

|

Adrien Brody egy eszelős drogdílert játszik az idei év egyik legjobbnak tűnő tini vígjátékában, amit ez elsőfilmes John Stalberg rendez. Ettől a filmtől tuti el fogunk szállni.

Hirdetés

A történet egy jó tanuló srácról, Henry-ről (Matthew Bush) szól, aki az MIT-re szeretne felvételizni. A legjobb barátja Travis (Sean Marquette), aki pont az ellentetje főhősünknek. Travis rábeszéli emberünket, hogy szívjon vele el egy Joint-ot, de pechére drogteszt lesz a suliban és egy őrült ötletük támad, hogyan mentsék meg magukat, hogyan legyen mindenkinek pozitív tesztje. Sütit sütnek némi adalékkal, amit a Psycho Ed nevű drogdílertől (Adrien Brody) szereznek, hogy mindenki hozzá jusson a suliban. Vajon sikerül e nekik ez az őrült terv? A filmben továbbá feltűnik még Colin Hanks (King Kong, Narancsvidék), Adhir Kalyan (Egek ura, Csak szexre kellesz), és Mykelti Williamson (Con Air, Alvilági játékok). A külföldi premier június 1. A tovább mögött a friss trailer.

Update: Felnőtteknek korhatáros előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.