Hirdetés

Hihetetlenül aranyos előzetesen A hihetetlen család 2

|

És olyan cuki - avagy Furi - hogy belehaluuuunk!

Hirdetés

13 év. Ennyi ideje mutatták be A hihetetlen családot, amely nem csupán a Pixar egyik legsikerültebb alkotása, hanem a szuperhősfilmek egyik legjobbja is. Érthetetlen is volt, hogy miért pont ehhez nem készítenek folytatást, amikor a Verdák már a harmadik résznél jár, de még a Szörny RT. és a Nemó nyomában is kitudott magából egy-egy folytatást. Nem is akármilyeneket, tesszük hozzá, ellentétben mondjuk Villám McQueenékkel. De legalább a rendező, Brad Bird azóta kipróbálhatta magát az élőszereplős filmek világában több (Mission: Impossible: Fantom Protokoll) és kevesebb (Holnapolisz) sikerrel egyaránt, de most visszatér oda, ami mindig is az ő terepe volt: az animációhoz.

Hirdetés

És A hihetetlen család 2 teasere értelemszerűen nem mutat sokat, Michael Giacchino klasszikus dallamaival felvértezve élvezet nézni, ahogy a Parr család legkisebb tagja, Furi már az első rész végén feléledő erejét próbálgatja és ennek a családfő is mennyire örül. A teaser kicsit ahhoz hasonlatos, mint annak idején az első rész első kedvcsinálója, ahogy Bob Parr igyekszik belebújni a kezeslábasába, amely végül kimaradt a filmből. A teaser alapján arra következtetnénk, hogy most Furi kerül a középpontba, legalábbis ha az előző etap fent említett kedvcsinálójának központi figuráját vesszük alapul.

A második rész percekkel azután veszi fel a cselekményt, ahol az előző rész abbamaradt és Craig T. Nelson (Mr. Irdatlan), Holly Hunter (Nyúlányka), valamint Samuel L. Jackson (Fridzsiman) is visszatér a szerepében, ahogy a rendező is Edna szerepében. A bemutatóig még 2018 június 15-ig várnunk kell, ami irdatlanul messze van még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.