Hirdetés

Hilda - csodaszép előzetesen a Netflix új rajzfilmsorozata

|

Már első látásra elvarázsol a Netflix új animációs sorozatának előzetese, melynek főszereplője egy Hilda nevű lány, akinek életét varázslatos lények és helyszínek teszik érdekessé.

Hirdetés

Luke Pearson, a brit képregényrajzoló híres munkája, a Hilda történetét adaptálja animációs sorozat formájában a Netflix, ami az előzetes alapján pont azt a letaglózó vizuális stílust eleveníti meg a képernyőn, amiben eddig a képregények lapjain gyönyörködhettünk.

Hirdetés

A történet a 20. századi Skandináviába kalauzol bennünket, amelynek világát a skandináv folklór ihlette és a népmeséikben ismert különféle lények színesítik. Itt kalandozik nap mint nap Hilda, tesz szert új barátokra és lesz tanúja varázslatos és hihetetlen eseményeknek.

A Hilda szeptember 21-én debütál a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.