Hirdetés

Hobbit - Video Blog #8

|

Folytatódik Peter Jackson video blogja, melyben további érdekes részleteket tudhatunk meg a forgatásról, a filmről és természetesen a színészekről egyaránt.

Hirdetés

A nyolcadik videó nem csupán a már említett dolgokat mutatja be, hanem a Hobbit idei Comic-Conon való részvételét is, hiszen Peter Jackson ott volt a legismertebb színészekkel együtt, hogy képviselje a filmet. Az idei egyik legnagyobb produkció egyértelműen a Hobbit, decemberben pedig kiderül, hogy megtudja-e szorongatni a pénztáraknál és a kritikusoknál a Bosszúállók vagy éppen A sötét lovag: Felemelkedés eredményeit. A Hobbit: Egy váratlan utazás premierje december 13.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.