Hirdetés

Íme a Hotel Transylvania 3: Summer Vacation első trailere

|

Adam Sandler Drakulája és annak szörnyen jó csapata elutazik kipihenni a hétköznapok fáradalmait, csakhogy a borzalmak nyaralás közben sem kímélik a rémes bandát.

Hirdetés

A Hotel Transylvania 3-ban Drakit (Adam Sandler) nem akármilyen ajándékkal lepi meg szörnyen bájos lánya, Mavis (Selena Gomez): egy családi pihenéssel, így a hotel lakói egy luxus rémhajón kapcsolódhatnak ki. Élvezik is a bestiális bárka nyújtotta lehetőségeket - az egzotikus kirándulásokat, a fenevad-röplabdán át a kolosszus méretű büfékig -, de az idill csak addig tart, amíg pár szerencsétlen esemény folyamán Drakula lesz a kapitány. 

Hirdetés

A Sony Pictures Animation tehát gondoskodott róla, hogy ezúttal is mosolyogva hagyjuk el a mozitermet, a 2018. július 13-ra tervezett Hotel Transylvania 3: Summer Vacation pedig az első előzetes alapján tetszeni fog azoknak, akiknek a korábbi két résszel kapcsolatban is kellemes emlékeik vannak, úgy meg pláne, ha az összes kedvenc visszatér. 

A "sima" trailer mellett befutott a nemzetközi előzetes is, azt se hagyjátok ki: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.