Hirdetés

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak - Feliratos előzetes

|

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania!

Hirdetés

Minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik… A Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak című filmet a Dexter laboratóriuma készítője, Genddy Tartakovsky rendezi, a produceri feladatokat Adam Sandler vállalta, a hazai megjelenés október 4. Szinkronhangok: Adam Sandler, Steve Buscemi, Selena Gomez, Kevin James, Andy Samberg és David Spade.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.