Hirdetés

House at the End of the Street - Fekvő poszter és tv spot

|

A Comic-Conon is bemutatkozó House at the End of the Street főszereplője a fiatal és bájos Jennifer Lawrence, aki elköveti ugyanazt a hibát, amit korábban már rengetegen: alábecsüli egy ház átkát.

Hirdetés

A film fekvő posztere szerint nagyon félelmetes és lenyűgöző csavar van benne, remélhetőleg igazat mondanak és tényleg retteghetünk jó másfél órán keresztül anélkül, hogy felásítanánk az izgalomtól. A főszerepben Jennifer Lawrence (Az éhezők viadala) kisasszonyt találhatjuk, akinek karaktere (Elissa) édesanyjával (Elisabeth Sue) kiköltözik egy nyugodt vidéki házba. De mint az a horroroknál lenni szokott, az ilyen helyeknek véres múltja van. Pár évvel korábban a szomszéd házban egy kislány megölte az ágyukban alvó szüleit, majd rejtélyesen eltűnt. Az eset egyetlen túlélője a lány testvére, Ryan (Max Thieriot). Elissa minden tiltás ellenére viszonyt kezd a visszahúzódó fiúval, ami beláthatatlan következményekkel jár számukra... A horror várható premierje szeptember 21 a tengerentúlon.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.