Hirdetés

Hugh Grant ránk hozza a frászt az A24 új horrorjában, a Hereticben

|

Az első trailerben a színész megmutatja, hogy eszköztára nem csak romantikus vígjátékokhoz passzol.

Hirdetés

Hugh Grant elsősorban a romkomokkal ment nagyot Hollywoodban (elég csak a Sztárom a páromra, az Igazából szerelemre, vagy a Bridget Jones filmekre gondolni), így nem véletlen, hogy a piperkőc hősszerelmes képet alakította ki magáról, de azért akadnak kivételek is, amikor kimerészkedik a komfortzónájából. A Tudhattad volna című minisorozatban például a bűnügyi drámák vizére evezett, a '90-es években felbukkant egy fantasy horror széria, a Shades of Darkness egyik epizódjában, 1988-ban pedig egy horror-vígjátékban (A fehér féreg búvóhelye) bontogatta a szárnyait, de ennél messzebb nem igazán ment a hátborzongatóbb műfajokban. Egészen idáig.

Grant ugyanis az A24 égisze alatt, Scott Beck és Bryan Woods (65, Prédák) írásában-rendezésében mutathatja meg, hogy csibészes mosolya mögött akár parás dolgok is rejtőzhetnek. 

Hirdetés

A színész ugyanis egy olyan férfit alakít a Heretic című horrorfilmben, akit két fiatal mormon hittérítőt (Chloe East és Sophie Thatcher) látogat meg, hogy aztán a gyanútlan lányokat pszichológiai játékok intenzív sorának vesse alá. Az útvesztő alaposan próbára teszi a szerencsétlenek hitét, akik megmenekülése az első kedvcsináló alapján egyáltalán nem garantált: 

Thatcher többek között a 2023-as A mumusból lehet ismerős, amelynek forgatókönyvét szintén a Beck-Woods páros írta, de felbukkant a Yellowjackets, a Boba Fett könyve és Az ördögűző sorozatokban, valamint A lelőhely című sci-fi drámában (és szerepelni fog a MaXXXine-ben is). Eastnek kevesebb kreditje van ugyan, de az X generáció, a Kevin, a minden6ó és a Brill szériák mellett a Snow Hollow farkasában és A Fabelman családban is bizonyította tehetségét. 

A Heretic várhatóan november 15-én kerül az amerikai mozikba, és reméljük, hogy eljut hozzánk is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.