Hirdetés

Hugh Jackman családi drámát próbál átvészelni a The Son előzetesében

|

Megérkezett Az apa szellemi folytatása.

Hirdetés

Nagyot robbantott két évvel ezelőtt a francia Florian Zeller, amikor a saját maga által írt színdarabot, Az apát megfilmesítette. Rendezői bemutatkozása ugyanis piszkosul erősre és maradandó élményre sikeredett, amit az Akadémia is nagyra tartott. Hat Oscarra jelölték, amiből kettőt sikerült is díjra váltania: a legjobb adaptált forgatókönyv és a legjobb férfi főszereplő kategóriában (Anthony Hopkins alakításáért). Ennek érkezik meg hamarosan a szellemi folytatása, a The Son, amihez most megkaptuk az első teljes előzetest.

Hirdetés

A történet szerint néhány évvel szülei válása után a 17 éves Nicholas már nem érzi úgy, hogy az anyjával kéne maradnia. Ezért elköltözik apjához, Peterhez és annak új élettársához, Bethez. A munka, az ő és Beth közös gyermeke, valamint álmai állásajánlata között zsonglőrködve Peter megpróbál úgy gondoskodni Nicholasról, ahogyan azt elvárta volna saját apjától is korábban. De azzal, hogy a múltba mered, hogy kijavítsa a hibáit, szem elől téveszti, hogy miként tartsa meg Nicholast a jelenben.

A főszerepben ezúttal Hugh Jackman, Zen McGrath, Vanessa Kirby és Laura Dern lesznek, valamint feltűnik Anthony Hopkins is, aki újfent egy apát - ám nem ugyanazt az apát - alakítja majd. A film november 11-én nyit az amerikai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.